Posted on

Rakenteilla pienoismalli talosta

Pidempiaikainen projektini on rakentaa omakotitalon pienoismalli. Pieni keltainen hirsitalo valmistui pikkuhiljaa laudasta ja erilaisista puutikuista. Sokkeli on tehty myös vanhasta laudasta. Isoin homma oli ruutuikkunoiden näprääminen. Vielä keskeneräisen taloprojektin pihalle tulee myös pieni puucee, rengaskaivo, nurmikko ja muita istutuksia. Pihalle laitan somisteeksi vielä polkupyörän ja auton. Tahdon luoda mahdollisimman autenttisen tunnelman ja siirtyä ajassa 60-luvulle.

Keltaista taloa rakentaessani heräsi kiinnostus tehdä lisääkin pienosmallitaloja. Niitä on mukava suunnitella ja rakentaa, pientä näpräämistä ja liimaamista on tosi paljon. Pienoismallin rakentaminen on aikaa vievää puuhaa, välillä odotellaan liiman tai maalin kuivumista, että pääsee taas jatkamaan.

Seuraavaan talon pienoismalliin laitetaan led-valot sisään, joten ikkunat täytyy tehdä avoimiksi, jotta valo pääsee kajastamaan talon ikkunoista. Talo on vielä suunnitteluasteella.

Facebooktwitterpinterestmail