Posted on

Linnunpönttömarkkinat

Mikään vuodenaika ei ole huono linnunpöntön hankkimiselle. Keväällä pesimisaikaan pönttöjen tarve korostuu entisestään. Osta omaan pihaan kotiin/mökille tai lahjaksi linnunystävälle. Linnunpönttöjä valmistuu viikoittain lisää. Katso tarkemmin Linnunpönttömarkkinat-tuotekategoriasta!

Astetta erilaisemmat linnunpönttömarkkinat

Perinteisistä pesänvälitystoimistoista poiketen Pipsa pohtii pikemminkin pesänmyyjien privaattielämää perustellakseen pöntönmyyntiä. Päällisin puolin periaatteessa paheksuttavaa panetteluakin. Pipsalta paljon pönttöjä pylvääseen pihamaalle, periaatteessa puuhunkin.

RED BARN
Tämä heinähousu kerta kaikkiaan kyllästyi maatilan elämään totaalisesti ja aikoo vakaasti muuttaa Helsinkiin. Ensin vanha lato pitäisi kuitenkin saada myytyä. No hänpä ei jäänyt sitä odottelemaan ja sen enempää lehdelle soittelemaan, vaan lensi tiehensä jättäen jälkeensä talven polttopuut ja pahuksen terävän kirveen. Niin jäi pyyhekin roikkumaan takaseinän tikapuille, kun hän läks. No näin kävi hänelle.ALIEN BARN
Grahan af Junnin salainen lato nyt myynnissä. Päälle päin näyttää ihan vanhalta ladolta, mutta ahhahhaaa, niin näyttää sisältäkin! Jos lattialautoja alkaa kaivelemaan, saattaa löytää vierasperäistä kudosmateriaalia tai herra ties mitä matkamuistoja jostain Jupiterista! Osta jos uskallat! MYYTY


THE SUPERMAN BARN
Terästiaisen lato on nyt myynnissä! Krypton-planeetalta alun perin kotoisin oleva terästiainen myy nyt turhaksi jäänyttä latoaan muuttaessaan pääkaupunkiseudulle lyhyempien työmatkojen toivossa.


THE BARN
Leskeksi jäänyt yksinhuoltajatirppa myy nyt latoaan muuttaessaan lähemmäksi lasten opiskelupaikkaa kaupungissa. Täysin kalustettu maalaishenkinen asunto vapautuu heti. Hintaan sisältyy polttopuut, joita syksyllä tehtiin talven varalle. MYYTY


THE CABIN IN THE WOODS
Vuodesta 2012 tyhjillään ollut syrjäisen metsän mökki etsii nyt uutta omistajaa. Ihmisten erilaisia pelkoja tutkiva kohtuullisen kyseenalainen salainen instituutti myy nyt tyhjilleen jäänyttä elokuvistakin tuttua mökkiä. Pienellä pintaremontilla on taitavasti peitetty edellisten asukkaiden veriroiskeita ja zombimöhnää. Talo myydään kalustettuna. Jopa edellisen asukkaan hyväkuntoiset Nokian kumisaappaat kuuluvat asunnon hintaan.


PAKKOHUUTOKAUPPATALO
Krääsäkauppias lähti velkojiaan pakoon ja nyt talo huutokaupataan. Kuistille jäi tavaraa. Sateisen kesän ansiosta on auringonkukat vielä hengissä. Postinkantaja kantoi selkä vääränä Aliexpressistä ja Wishiltä tilattuja paketteja, viimeisimmät eivät ehtineet tavoittaa omistajaansa, joten kuuluvat tähän huutokauppaan myös.


HEART
No se on varsin vihreä tämäkin asunto. Kuuluisa taidemaalari Goncent van Vigh muuttaa eteläisempään Eurooppaan eläkepäiviksi. Vihreän vehreä koti vapautuu hetimiten. MYYTY


STAR
Siirtolapuutarhuri myy vihreää kotiaan. Kaikki on vihreää: sisällä on vihreää, ulkona on vihreää, kesällä on vihreää, no talvella ei sitten ole!MYYTY

KELTAINEN TORPPA
Nimiä sen enempää mainitsematta, mutta tämä on residentti Harja Talosen syntymämökki. Pieni se on, mutta niin oli Harjakin syntyessään. Oikein idyllinen ja nätti torppa on nyt myynnissä. MYYTY


HEINÄLATO
Pulska heinäsorsa myy asumuksensa pikkulinnuille, koska erehdyksessä osti itselleen heinäladon. Nyt muuttaa rannikolle huomattuaan olevansa vesilintu vallan. Heinät tulee kaupan päälle. MYYTY


SNAPPERTUNA
Jag frågade den här familjen, att varför flytter ni från det här vackert hus i Snappertuna. ”Därför att vi är flyttfåglarna!” No mitäpä siihen sen enempää, laitetaan talo myyntiin, härifrån tvättas! Se on aina näiden muuttolintujen kanssa tämä sama juttu! No, nyt on sitten vackert hus till salu, som ligger nära slottets ruiner av Raseborg. – Pardon my French. MYYTYHÄVITTÄJÄLENTÄJÄN HUUSHOLLI
Pipsa istui lauantaina iltaa erään hävittäjälentäjän kanssa pokeria pelaten. Panoksena hävittäjälentäjän mintunvihreä vapaa-ajan asunto Höstnäsissä. Hävittyään rahat ja asunnon, myös hävittäjälentäjä itse hävisi tiehensä. Sanomattakin lienee selvää, mitä asunnon avaimille tapahtui siinä hötäkässä. No, ne hävisi nekin. Neuvokas Pipsa murtautui uuteen asuntoonsa ja siellä tilan valtasi lähinnä hävityksen kauhistus. Pintaremontilla tästä asunnosta tuli kuitenkin kaunis. On myös häviävän pieni mahdollisuus, että katto enää vuotaisi, sillä se tilkittiin kunnolla saumakohdasta. Nyt Pipsa kuitenkin laittaa asunnon myyntiin, sillä eihän hänellä ole mitään hävittävääkään. Enää Pipsa ei aio hävittäjälentäjien kanssa pelata korttia, toisaalta ei hän voisikaan, sillä myös pelikortit yllättäen hävisivät. Talo kannattaa ostaa pian ennen kuin sekin häviää! Huhhuh!BARÖSUND
Barösundista kotoisin olevan sit down -traagikko Hemi Sadbergin punainen tölli on nyt myynnissä. Hemin itsensä mielestä hän ei kuitenkaan ole oikein mistään kotoisin. Myy nyt mauttomaksi remppaamansa töllin pilkkahintaan.


KELTASIRKKU
Keltasirkku Sirkka Keltainen, punarinta Robin Rintala sekä sinitiainen Sini Tiainen ovat asuneet naapuruksina jo pitkään tällä kauniilla Strömsön saarella. Vaikka omatkin siivet kantavat aika pitkälle, he varasivat yhdessä netistä lennot Höyhensaarille. Kustantaakseen unelmamatkansa, he myyvät nämä ihastuttavat kukkahattutätitalot.


PUNARINTA
Keltasirkku Sirkka Keltainen, punarinta Robin Rintala sekä sinitiainen Sini Tiainen ovat asuneet naapuruksina jo pitkään tällä kauniilla Strömsön saarella. Vaikka omatkin siivet kantavat aika pitkälle, he varasivat yhdessä netistä lennot Höyhensaarille. Kustantaakseen unelmamatkansa, he myyvät nämä ihastuttavat kukkahattutätitalot.


SINITIAINEN
Keltasirkku Sirkka Keltainen, punarinta Robin Rintala sekä sinitiainen Sini Tiainen ovat asuneet naapuruksina jo pitkään tällä kauniilla Strömsön saarella. Vaikka omatkin siivet kantavat aika pitkälle, he varasivat yhdessä netistä lennot Höyhensaarille. Kustantaakseen unelmamatkansa, he myyvät nämä ihastuttavat kukkahattutätitalot.

Facebooktwitterpinterestmail